App DeciDE. Genera pressupostos i consulta sous de disseny gràfic

DeciDE és un servei per a professionals i estudis de disseny gràfic de tot Espanya que permet el càlcul de sous i pressupostos. Basa la informació en una enquesta dinàmica contestada per centenars de professionals. DeciDE ajudar a omplir l’espai que deixa la manca de regulació de la professió.

Calcula pressupostos
Genera pressupostos calculats en funció de la mida del teu estudi, el tipus del teu client i la teva comunitat. Guarda, modifica i envia aquests pressupostos per recuperar més tard.

Consulta sous
Consulta quin és el sou mitjà d’una categoria professional, depenent de la comunitat i del tipus d’estudi en el que vulguis treballar. Coneixeràs fins i tot els tipus de contracte més habituals.

Utilitza aquesta informació
El servei et demostra a tu, al teu client ia qualsevol interlocutor la veracitat de les dades. Decideix et servirà per decidir i convèncer.

Informació prèvia
DeciDE es llança al mercat amb una enquesta realitzada a més de 500 professionals independents, estudis i assalariats a tot Espanya. Aquesta mostra permet un càlcul de sous i pressupostos amb només un ± 5% d’error.

Informació dinàmica
Quan l’usuari fa una consulta, el servei li demana confirmar aquesta informació. Llavors l’usuari valida o modifica la informació consultada. D’aquesta manera tots els usuaris fan créixer la quantitat d’informació i garanteixen la qualitat de la mateixa.

Informació controlada
Les aportacions no s’incorporen de manera immediata a la base de dades. Altres usuaris qualificaran aquesta informació per valorar la seva veracitat.

Seguretat
L’aplicació està programada amb els últims estàndards de seguretat. Ni tan sols els desenvolupadors poden vincular un perfil amb la informació que aporta. Totes les dades estan xifrats, com si de contrasenyes o informació bancària es tractés. El teu perfil és privat i cap altre usuari podrà tenir accés a ell.

Totalment gratuït
Sí, el servei i l’aplicació DeciDE són gratuïts. Podràs descarregar l’APP i utilitzar-la de manera gratuïta. Per utilitzar el servei hauràs de contestar preguntes de manera regular aportant així informació a l’enquesta.

Més info a: www.decideapp.es

Salut i referents!

[vimeo]http://vimeo.com/99187432[/vimeo]

EBDLN-DeciDE-App-2

EBDLN-DeciDE-App-1

EBDLN-DeciDE-App-3

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , ,

7 Responses to App DeciDE. Genera pressupostos i consulta sous de disseny gràfic

  1. WordPress › Error

    S'ha produït un error crític a la pàgina web.

    Aprèn més quant a la solució de problemes del WordPress.