Cartell de la Festa Major de Sant Boi 2014

Em venen un munt d’adjectius, i tots positius, per definir la imatge gràfica del cartell de la Festa Major de Sant Boi d’aquest any. Com m’agrada veure que encara queden Ajuntaments que aposten per sortir-se de la línia habitual.

Segur que a tots us vindran a la ment els cartells de les festes de les vostres ciutats. Potser us agraden, segurament són molt correctes, però aquest m’ha enamorat. Jugar amb la tipografia, la sobreimpressió, les 2 tintes, els efectes aplicats a la tipo… Està clar que la lectura no és fàcil, però és que això és el cartell. Qui vulgui bona lectura que es llegeixi el programa.

Ara bé, quina decepció veure que el creador hagi sigut un Il·lustrador, Francesc Baiget, no un dissenyador. I així ens va, encara que en aquesta ocasió hagi sortit bé. El dia que cadascú es dediqui a la seva professió el món laboral anirà millor.

El disseny és de Marc PallàsRaquel i el Mingo que són els integrants de l’estudi de disseny Undisseny, afincat a Sant Boi. Una empresa dedicada desde 1984 al Disseny Gràfic. Especialitzats en Imatge Corporativa i Campanyes Gràfiques publicitàries. Es consideren quelcom més que un simple estudi de disseny, un TALLER CREATIU. No deixeu de visitar el seu portfoli a www.undisseny.com.

This is the new poster of the traditional yearly parties happening in Sant Boi town.
I was inspired by the overprint effects with random typefaces, handmade scripts, and images of the last year using the same festival programming as a background and title over as a big stamp with different ink.

Salut i disseny!

EBDLN-FestesDeStBoi-2014-Cartell-2

EBDLN-FestesDeStBoi-2014-Cartell

Gràcies Marc per la informació!

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , ,

26 Responses to Cartell de la Festa Major de Sant Boi 2014

  1. WordPress › Error

    S'ha produït un error crític a la pàgina web.

    Aprèn més quant a la solució de problemes del WordPress.