Castellers de Vilafranca – Resum de la temporada 2012

El vídeo que us deixo a continuació és el “Resum de la històrica temporada feta pels Castellers de Vilafranca. El 2012 serà recordat per innumerables fites com la gran actuació de Sant Fèlix, la victòria al Concurs de Tarragona ( el novè de la Colla i el sisè consecutiu ) o la diada de Tots Sants on es va realitzar la millor actuació de la història feta fins al moment, amb la Torre de 9 amb folre carregada, el 4 de 9 sense folre descarregat, el primer 7 de 9 amb folre carregat i descarregat que veia el món casteller i el pilar de 8 amb folre i manilles descarregat.

Aquell mateix any l’esportista Fèlix Baumgartner va saltar des d’una càpsula espacial batint 3 nous rècords mundials: L’ascens en globus més alt mai fet amb 39045 metres, rècord d’alçada en caiguda lliure també amb 39045 metres i el rècord de velocitat en caiguda lliure amb 1173 Km/h.

El vídeo recull els paral·lelismes entre Fèlix Baumgartner i els Castellers de VIlafranca, on es remarca l’esperit de superació i els rècords aconseguits.”

Crec que val la pena posar en valor la nostra cultura i tradició, així que, sigueu de la ciutat que sigueu espero que gaudiu d’aquesta meravella. Felicitats Verds!

Salut i castells!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iIVNaHHo3Y4[/youtube]

Vist al facebook de Raül Gonzàlez.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari