Cornellà Open Future_

Us recordem  que el proper 12 de juny FINALITZA la primera convocatòria del programa Cornellà Open Future_, una iniciativa impulsada per Telefónica i l’Ajuntament de Cornellà que pretén accelerar idees de negoci de base tecnològica oferint gratuïtament a les 10 candidatures seleccionades:

  1. Un programa d’acompanyament de 9 mesos a partir del 5 de setembre, realitzat a mida per a cada idea i impartit per formadors, tutors i mentors especialistes en accelerar start ups.
  2. Intermediació per a accedir a finançament bancari i privat (Private equity).
  3. Un espai de treball compartit al crowdworking “La Pirámide”, en el Viver d’Empreses del carrer Joan Fernández de Cornellà.

Teniu fins al 12 de juny per a omplir la sol·licitud a la web cornella.openfuture.org, on trobareu tota la informació sobre el programa.

Cornellà Open Future_

Donem suport al talent emprenedor ajudant a convertir idees en negocis d’èxit.

Com?

Per mitjà d’un programa d’acceleració de 9 mesos, on rebràs formació personalitzada, ajuda d’experts en negocis i tecnologia, contactes amb empreses del territori i amb la xarxa d’especialistes, empresaris i entitats de finançament.

A qui va dirigit?

  • Emprenedors: A títol personal o com a grup de persones que tenen una idea i volen posar-la en marxa en un entorn apropiat.
  • Start-up: Recentment creades i que vulguin accelerar el seu model de negoci per arribar el més aviat possible a la massa crítica del seu mercat objectiu.
  • Empreses: Si tens un projecte per ampliar o millorar un negoci trobaràs un equip adequat per a desenvolupar-lo.

Donem suport al talent en totes les seves etapes de creixement mitjançant les nostres iniciatives

Què oferim?

Un conjunt de prestacions que pots aprofitar en el teu propi benefici basades en:

  • Mentors i expertsUn grup de persones especialitzades i amb experiència en diferents camps que t’ajudaran i et donaran una formació adequada i personalitzada a les teves necessitats concretes.
  • Assessorament i GestoriaExperts en àmbits laboral, fiscal, econòmic i financer, jurídic i mercantil i legals en general, així com una gestoria totalment bonificada.
  • Espai de Treball
    Un espai de treball compartit, el Crowdworking La Piràmide, a les instal·lacions del Viver d’Empreses de Procornellà.
  • Networking
    Accediràs a les xarxes d’emprenedors, empresaris i finançament que els promotors del programa aporten. També a les activitats en línia que es realitzen a nivell mundial i opció per invitació a activitats presencials especialitzades.

Si vols participar en el nostre programa: CLICA AQUÍ

Si teniu algun dubte podeu trucar al 934 748 042

+info a: http://cornella.openfuture.org/

Salut i futur!

EBDLaNegreta-Cornellà Open Future_1

EBDLaNegreta-Cornellà Open Future_2

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari