Disseny, cervesa, amics, soul i funk molt groove

Com cada any, Blanc Festival comença a escalfar motors amb la presentació del cartell i la imatge gràfica a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm. I no només això, sinó que a més, el que va començar sent una “presentació en societat” de l’esdeveniment, va acabar transformant-se en el germà petit de Blanc: Blanc BCN. Un esdeveniment d’una tarda, amb conferències, sortejos d’entrades, i una cervesa ben fresqueta per compartir amb amics.

L’ocell blau i l’art de la seducció 
L’estudi de disseny gràfic Ladyssenyadora serà l’encarregat de realitzar aquest any la imatge gràfica de Blanc. “The art of seduction” serà el concepte que engloba tota la comunicació visual de l’esdeveniment, i els nois de Ladyssenyadora ens explicaran per què un ocell blau apareix en l’escena gràfica de Blanc Festival.

Blanc Nit: ALQVIMIA PROJECT
La festa de tancament d’enguany comptarà amb una direcció creativa i artística diferent a la de Blanc Festival. Blanc Nit es converteix ara en un esdeveniment paral·lel que es convertirà en un experiència sensorial per als assistents a l’esdeveniment. Georgina Capdevila i Humbert Clotet ens explicaran que passarà durant les últimes hores de la sisena edició de Blanc Festival.

Conferències Blanc BCN
La filosofia del “buenrrollismo” i l’aprenentatge sempre estaran presents en tots els esdeveniments de Blanc. I escoltar els nostres parells és una bona manera d’aprendre, i en Blanc BCN ho faràs de dues formes: compartint una cervesa amb col·legues de professió i escoltant les conferències a càrrec d’Oscar ArenasDiego FeijóoRamon CarretéDenisse García i Solo, amb aparicions de 15′ cada ponent.

Lloc, hora i entrades
La cita serà el proper Dijous 23 d’Octubre de 17:00 a 21.00 a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, Rosselló 515, Barcelona.
L’entrada costa només 4 € i la pots adquirir a través del web de Blanc Festival. No es venen entrades a taquilla.

Salut i Blanc!

EBDLN-cartel_blancBCN-2014

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari