El Grupo Antena 3 redissenya la seva identitat

Ahir vaig veure a la Sexta la presentació de la nova identitat del Grupo Antena 3 ara anomenada ATRESMEDIA. Si he de ser sincer, el que més hem va agradar de tot és com fan servir el recurs del triangle, l’origen de tot, per construir una escenografia volumètrica i dinàmica que recorda el món de la papiroflèxia.

És evident que ha guanyat molt i que la construcció de l’imagotip dona molt de joc com es pot apreciar al vídeo. Nous colors, nova tipografia i nova composició. La tipografia Gotham li dona major llegibilitat i impacte visual. Serà que ja tinc massa vist el recurs de composicions d’aquest estil o qualsevol altre motiu que no sé identificar, però el nou logo en global no em diu gaire cosa.

Una altra cosa que m’agrada és com han gestionat les jerarquies i distribucions de les marques amb la creació de diferents submarques anomenades ATRESMEDIA Televisión, ATRESMEDIA Radio, ATRESMEDIA Digital, ATRESMEDIA Publicidad i ATRESMEDIA Cine. L’ordre i l’arquitectura de marca és fonamental per entendre el funcionament d’un grup com aquest.

El més sorprenent és que la nova imatge ha estat creada i desenvolupada pel director d’Imatge i Creativitat de ATRESMEDIA, Juan Ramón Martín Muñoz, qui ha treballat de forma interna, al costat del seu equip, en les diferents aplicacions i modalitats de la nova identitat. Si voleu més informació visiteu el web corporatiu del Grupo Antena 3.

Salut i redisseny!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q014ReB2OJM[/youtube]

EBDLN-Atresmedia-2013-lanegreta-1

EBDLN-Atresmedia-2013-lanegreta-2

EBDLN-Atresmedia-2013-lanegreta-3

EBDLN-Atresmedia-2013-lanegreta-4

Vist a Brandemia.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari