Festa de La Mercè

La meva contribució a la Festa de La Mercè d’aquest any serà parlar de l’anunci que sento a la ràdio des de ja fa uns dies. No sé si l’heu sentit, però em sembla d’una poca gràcia que fa mal. Segur que no hi havia gaire pressupost per fer quelcom d’espectacular, però això… això no te nom! Em sembla patètic, lamentable, mancat de gràcia i amb un diàleg gens afortunat. Digueu-me negatiu si voleu, però no m’agrada gens. Em sap greu però no he trobat la cunya. A Rac1 la podreu sentir. A canvi us deixo un vídeo de presentació de la festa.

Salut i visca La Mercè!

pd. Del cartell guanyador de Claret Serrahima ja en parlerem un altre dia!!!!!!!!!

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , ,

4 Responses to Festa de La Mercè

 1. david 23 de setembre de 2010 at 13:39 #

  jajajaja! aquesta nit rajar por rajar…

  • la Negreta
   la Negreta 23 de setembre de 2010 at 13:44 #

   viscaaaaaaaaaaaaaaa, és gratis!!!!!!

 2. david 23 de setembre de 2010 at 13:18 #

  ai ai aiiii… “sóc la Mercè i porto als amics de les arts a la butxaca?? ” tela, telita… i el video aquest sembla dels anys 80 per la presentació dels jocs olímpics…

  • la Negreta
   la Negreta 23 de setembre de 2010 at 13:28 #

   no em busquis que em trobes!!!! és que ja porto dies sentint-lo i cada vegada em senta pitjor, en fin…

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.