La bellesa de les pigues als retrats de Mr Elbank

El fotògraf Mr Elbank ens mostrar la bellesa de les pigues fent servir el hashtag #Freckles (pigues) als prop de 150 retrats que vol fer de persones amb aquest tret comú. El primer de la sèrie va ser el fill del seu amic.

L’anglès està preparant una exposició de retrats per 2017 per la qual està reunint a gent amb la cara plena de pigues. Amb aquesta exposició vol ressaltar i celebrar la bellesa d’aquelles persones amb rostres pecosos; des de mitjans del passat 2015, ha tingut èxit amb 90 impressionants retrats.

Sempre m’han agradat les pigues, el que em sorprèn és la quantitat de gent retratada que durant la seva infància se sentia inferior per tenir-les.

Sempre m’han encantat les pigues. El que més interessant em sembla de cada individu que he tingut la sort de fotografiar és que molts porten lluitant contra els seus pigues des de la infància, jo bé les odiaven, o créixer i aprendre a viure amb elles, o fins i tot els agraden sent ja adults.

Un dels subjectes a qui vaig fotografiar al setembre per a aquesta sèrie, va passar amb mi parlant unes 3 o 4 hores després d’acabar la sessió, explicant-me com se sentia de nen, intimidat i rebutjat en l’escola per la seva aparença, el que realment em va xocar molt , ja que aquest individu em semblava que tenia un aspecte impressionant.

Si reuneixes les condicions i vols sortir formar-ne part, contactar amb ell!

+info a: mrelbank.tumblr.com | Instagram | Facebook

Salut i pigues!

EBDLN-Mr-Elbank-freckles-1

Big thanks to #TheGuardian’s Kate Abbott for running today’s #Freckles article, in their Art & Design section. Also thanks to @natasha_culzac for the lovely write up.. @stowkristy @conway_sean @elizabethhardwick_instablog @mikeyhamer @iam_kainebuffonge @freckled_upp @elsa_pea @stu #Mrelbank #Beauty #Portrait #ElbankHOPstudio #Mixedrace #Ginger #Blighty

Via etoday.ru

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari