La identitat de Gladiator Energy Drink

Després de veure l’spot de Gladiator, de Coca-Cola de Mèxic, vaig decidir-me a tafanejar el producte que anunciava. Resulta que al 2011 van redissenyar la seva identitat de la ma de OBEY, Frank Shepard Fairey, el creador de la campanya ‘Hope‘ d’Obama. El redisseny porta el lema ‘creu en el que portes dins‘.

És tracta d’una beguda energètica que està molt lligada al món de la lluita lliure com es pot veure a tota la gràfica. Genial el treball de síntesi, la utilització dels colors plans i la manera de texturitzar per donar contrast. Com es nota la ma d’OBEY i la seva personalitat. M’agrada molt el resultat visual dels 3 models.

“Gladiator es una bebida diseñada para la gente activa. Sabemos que hay millones de personas en nuestro México que trabajan arduamente, que poseen una gran fortaleza y que necesitan mucha energía para llevar a cabo su labor, para ellas nos rediseñamos y les decimos: Gladiator cree en lo que llevas dentro”; compartió Sergio Salas, Gerente Senior de Energía, de Coca-Cola de México.

La nueva imagen de Gladiator fue diseñada por el artista estadounidense, Frank Shepard Fairey, mejor conocido como OBEY, famoso por tomar elementos del cartelismo de propaganda política de mediados del Siglo XX y por sus estampas. Las agencias que participan en esta nueva imagen son: Brandit en la identidad visual, Gol Comunicación en las activaciones BTL y AB Estudio de Comunicación en Relaciones Públicas.

Salut i energia!

EBDLN-Gladiator-Energy-Drink-IV-lanegreta-6

EBDLN-Gladiator-Energy-Drink-IV-lanegreta-1

EBDLN-Gladiator-Energy-Drink-IV-lanegreta-2

EBDLN-Gladiator-Energy-Drink-IV-lanegreta-3

EBDLN-Gladiator-Energy-Drink-IV-lanegreta-4

 

EBDLN-Gladiator-Energy-Drink-IV-lanegreta-7

EBDLN-Gladiator-Energy-Drink-IV-lanegreta-5

Vist a Brandemia.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Frambouaze. - 06 febr., 2013

    […] Gladiator Energy Drink […]

Deixa un comentari