Les millors cerveseries artesanes de Barcelona

Al TimeOut podem trobar una entrada més que interessant, una a la que ens mencionen les millors cerveseries artesanes de Barcelona. I que millor que una cervesa artesana ben fresqueta amb aquestes calors que ens estan acompanyant durant el mes de juliol.

Trobareu que han dividit les cerveseries en 3 grups: LOS PIONEROSBEERXAMPLE i BIRRA EN LOS BARRIOS. Crec que amb aquests 3 grups en tenim suficient per passar l’estiu amb una cervesa artesana ben fresqueta fent-nos companyia.

La moda de la cerveza artesana ha revolucionado la ciudad. Visitamos los grifos barceloneses que otras ciudades envidian

Cuando hablamos de cerveza fuera del país y nos preguntan de dónde somos, el sentimiento generalizado cuando respondemos “Barcelona” siempre es el mismo: envidia, sana envidia. Incluso en Madrid, los amantes de la buena cerveza lo tienen claro: Barcelona ahora mismo es ‘the place to be’. Una ciudad con una militancia fiel, que no duda en hacer del agua, la malta, el lúpulo y la cebada su causa. Hasta el punto de improvisar rutas por toda la ciudad, sirviéndose de redes sociales, aplicaciones como Untappd y webs como RateBeer o BeerAdvocate, a fin de perseguir las últimas novedades en barril o botella, tanto de los productores locales como de importación.

Recordar-vos que a Cornellà tenim la Cervesa Cornèlia, una altra cervesa artesana boníssima i que no surt a aquesta guia. No fa gaire que vam dissenyar la Cornèlia Flow, la primera cervesa estacional de la Cornèlia. És una cervesa de blat que apareixerà cada any a la primavera.

Si teniu ganes de saber quines són aquestes cerveseries artesanes, entreu a: Les millors cerveseries artesanes de Barcelona

Salut i cervesa!

EBDLN-Cervesa-Artesana-BCN

 

EBDLN-Cervesa-Artesana-Cornelia-Flow

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari