OPEN, el trailer de la pel·lícula de les Longboard Girls Crew

OPEN (obert) és el nom i concepte de la nova pel·lícula de Longboard Girls Crew (LGC) dirigida per Daniel Etura. La pel·lícula presenta un grup divers de longboarders femení que són d’11 països diferents i que es reuneixen en un dels llocs més parlats de la Terra.

Aquest viatge és també és una experiència per reveladora a través del qual els pilots desafien les seves habilitats, exploren una nova cultura, coneixen la seva gent i porten una mica d’alegria a un lloc que no ha vist molt darrerament.

LGC treballa junts amb l’Associació ‘Longboarding For Peace’ qui ajunta a musulmans, jueus, nens àrabs & catòlics per ensenyar-los una lliçó inestimable: el skate no sap sobre gènere, religió o política.Per seguir Longboard Girls Crew visita longboardgirlscrew.com i els seus canals de mitjans socials oficials per a dates de l’estrena mundial i actualitzacions de la pel·lícula Open:

longboardgirlscrew.com/open
facebook.com/longboardgc
twitter.com/longboardgirls
instagram.com/longboardgirlscrew

Longboard Girls Crew: Ishtar Bäcklund, Cami Best, Valeria Kechichian, Jacky Madenfrost, Gina Mendez, Katie Neilson, Marisa Nuñez, Eider Paredes, Amanda Powell, Jenna Russo, Gádor Salís, Cristina Sanchez, Micaela Wilson i Cindy Zhou.

Salut i girls!

[vimeo]https://vimeo.com/76468576[/vimeo]

[vimeo]https://vimeo.com/106946594[/vimeo]

EBDLN-Longboard-Girls-Crew-OPEN-Trailer-2

EBDLN-Longboard-Girls-Crew-OPEN-Trailer-1

EBDLN-Longboard-Girls-Crew-OPEN-Trailer-4

EBDLN-Longboard-Girls-Crew-OPEN-Trailer-3

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari