Pau Gasol, Global Impact Player 2015 | #GlobalGasol

Llegeixo que Pau Gasol ha guanyat el ‘2015 Global Impact Player‘, un premi que li reconeix com el jugador amb major impacte global de la NBA en reconeixement al seu lideratge esportiu, presència global, i el seu treball filantròpic amb nens i famílies de tot el món. El guardó el concedeixen per votació secreta els propis jugadors de la NBA en actiu.

“Un honor rebre el Global Impact Award ‘. Un privilegi poder jugar i ajudar”, va escriure Pau al seu compte de Twitter després de conèixer la notícia.

La veritat és que pocs esportites “conec” que tinguin un pes tan important a la societat i que la seva imatge sigui gairebé sempre molt positiva. Segurament, un bon exemple per a tots. Segurament.

També han fet una samarreta d’Edició Limitada que només costa $19.99 (+$11.99 d’enviament). Si us agrada la podeu comprar aquí: https://represent.com/globalgasol

Uneix-te a Pau Gasol ia la Fundació Gasol en els seus esforços per promoure la salut i el benestar de nens i joves mitjançant la compra d’aquesta samarreta d’edició limitada #GlobalGasol!

Aquesta samarreta d’edició limitada s’ha creat per a celebrar el Premi Global Impact 2015 concedit a Pau en reconeixement al seu lideratge esportiu, presència global, i el seu treball filantròpic amb nens i famílies de tot el món.

Tots els beneficis de la seva venda, es destinaran a la Fundació Gasol: organització sense ànim de lucre (certificada amb 501 (c) (3)) dedicada a promoure entre els joves viure una vida més sana a través de l’esport, la salut i la educació.

Afegeix-te avui a l’equip #GlobalGasol i predica amb l’exemple!

Tens fins al 30 de novembre per comprar la teva samarreta!

Salut i felicitats!

EBDLN-Pau-Gasol-2015 Global Impact Player





 

 

 

 

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari