L’estudi Rufus dissenya una imatge molt acolorida per a la FM’16

L’estudi Rufus dissenya una imatge molt acolorida per a la Festa Major del 2016 de Vilafranca i estic mooooolt content. En Raül fa 9 anys va fundar amb mi la Negreta i no puc estar més content de veure com després de que marxés de l’estudi ha fundat el seu propi i ha guanyat la imatge d’unes festes tant prestigioses com les de Vilafranca.

La Festa Major no és una festa única, cadascú se la fa seva. Hem volgut recuperar la gràfica dels anys 70, amb les trames antigues i els colors, que, tot i que siguin més apagats, tenen un toc més càlid. No hem volgut reduir la FM a un únic o simple logotip. Per a nosaltres, interpretant la petició dels administradors, la festa és una suma de components: del bestiari, la gent, els balls i els balladors i balladores, la tradició, els records,.. a partir d’això hem treballat a través de ritmes comunicatius que aniran definint la marca i tindrà variables depenent dels seus suports i aplicatius.”, explicava Raül

Doneu-li una ullada i esteu molt pendents de les noves peces que aniran sortint. El treball del color, la tria d’imatges, la tipografia, els detalls… un treball és fantàstic.

Aquest dilluns al vespre es presentava a la Sala dels Trinitaris la imatge de la Festa Major d’aquest 2016. Just la setmana passada els administradors van presentar Raül González i Sònia Puig, de l’estudi Rufus, com els responsables del disseny.

El quintet els va demanar allunyar-se de les fotografies de l’any passat i, sobretot, que fos una imatge amb molt de color. I efectivament, el resultat és un disseny molt acolorit, dinàmic i fresc. Per aconseguir que no fos una imatge rígida, el Raül i la Sònia han buscat un concepte molt simple a partir del qual es combinen diferents imatges de la Festa Major i en colors diferents. Partint d’aquesta idea de suma, tots dos explicaven com ho han fet per transmetre allò que per a ells significa la Festa Major.

La imatge no serà sempre la mateixa, tot i que hi haurà un element fix que s’anirà repetint. Es tracta del símbol de festa major que barreja la F i la M en diferents colors. De la seva banda, els administradors han explicat com va ser el procés per triar el disseny. Tenien fins a 4 propostes diferents sobre la taula però finalment es van quedar amb la de l’estudi “Rufus” perquè era la que millor encaixava amb la seva idea.

Les fotografies intenten recuperar la gràfica de finals dels 70, amb un aspecte més antic i càlid. El proper dia 5 de març presentaran una dessuadora disponible en 2 colors. A partir d’aleshores, els administradors tenen previst posar la parada al mercat dels dissabtes per començar a vendre part del marxandatge.

Article: www.rtvvilafranca.cat

+info a: FB Rufus – Web Rufus | FB Festa Major Vilafranca – Web Festa Major Vilafranca

Salut i felicitats!

EBDLN-FM16-Rufus-1

EBDLN-FM16-Rufus-2

160223fm.mp4

La Festa Major de Vilafranca ja té imatge: dinàmica i colorista. Ajuntament de Vilafranca
EBDLN-FM16-Rufus-3
 EBDLN-FM16-Rufus-8

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari