State of the Word, la infografia de WordPress del 2013

El cap de setmana, l’equip de Elegant Themes va anar a WordCamp San Francisco on van veure Matt Mullenweg (el cofundador de WordPress) i va donar el seu informe anual sobre “State of the Word“. La seva presentació va estar plena d’estadístiques sucoses sobre com s’utilitza WordPress i el seu consum. La següent infografia mostra una representació gràfica de l’estat de WordPress al 2013 comparada amb anys anteriors.

Les estadístiques del 2013 reflexen el següent:

How We Use It – 69% de les persones que fan servir WordPress l’utilitzen com un CMS de ple dret, en lloc d’una plataforma de blocs simple. Aquest percentatge és un augment del 8% respecte al 2011. El 7% de la gent utilitza WordPress com a plataforma d’aplicacions, el que pot arribar a ser un grup demogràfic significatiu en els propers anys, i serà el tema central en el llançament de WordPress 3.7.

Who Knows About It – Sobre la base d’una enquesta realitzada per WP Engine, es va trobar que el 29 % de la gent sap el que és WordPress. Matt diu que ell no sap si això és bo o dolent, però ens dóna un punt de referència per als anys futurs.

Who Uses It  – WordPress ara copa el 18,9% d’Internet, un 2,2% més respecte a l’any passat. Durant els darrers 12 mesos, WordPWordPressess s’ha descarregat un total de 46 milions de vegades. Aquesta és una estadística interessant ja que  segurament creixerà.

Who Uses it (for a little while) – Sobre la base de les subscripcions a la plataforma WordPress.com, Automattic va trobar que només el 4% dels blocs creats recentment en realitat va experimentar un ús continu, el que indica una taxa de deserció del 96%. Aquesta és, potser, la dada més interessant que va ser revelada. Quina podria ser la raó d’una taxa tan baixa d’ús? No ho sabem.

Si voleu més info la teniu a 2013 WordPress Infographic, un disseny de Elegant Themes.

Salut i WordPress!

WordPress Infographic For 2013

Via Elegant Themes Blog.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari