Tarta Vegana de Nous Pecanes

Ingredients per a la base:
– 1 tassa d’ametlles
– 1 tassa de farina de blat sarraí
– 4 cullerades de mel
– 4 cullerades d’oli de coco
– 2 culleradetes de canyella
– 6 dàtils medjool

Ingredients per al farcit:
– 1 tassa de nous pecanes
– 1/4 de tassa d’aigua
– 170 g de mantega d’anacards
– 12 dàtils medjool
– 4 cullerades de xarop d´auró pur (jo vaig usar mel)

Ingredients per a la cobertura:
– 1 tassa de nous pecanes
– 2 cullerades de xarop d´auró pur (jo vaig usar mel)
– 1 cullerada de canyella

Preparació:
Encenem el forn a 180ºC. A continuació, preparem la base. Col·loquem les ametlles en un processador d’aliments i les reduïm a farina, afegim la farina de blat sarraí, la canyella, la mel, els dàtils desossats i l’oli de coco. Barregem de nou fins a aconseguir una mescla enganxosa.

Cobrim el fons d’un motlle de base extraïble amb oli de coco per evitar que el pastís s´aferri, i repartim la mescla cobrint part dels laterals i pressionant bé amb el dors d’una cullera perquè quedi ben ferm. La coem uns 15 minuts, fins que quedi ben daurada i s’hagi endurit.

Mentre, preparem el farcit. Posem les pecanes en el processador d’aliments durant un minut, afegim la mantega d’anacard i tornem a barrejar. Una vegada que aquests dos ingredients s’han integrat bé, afegim el xarop d´auró (mel) i els dàtils desossats. Tornem a engegar el robot de cuina i agreguem a poc a poc l’aigua, fins que quedi toto barrejat. Guardem el farciment en la nevera fins al moment d’usar-lo.

Per fer la cobertura, col·loquem les pecanes en una font que pugui anar al forn, amb el xarop d´auró (mel) i la canyella, ho removem bé i ho coem uns 10 minuts a 180ºC, fins que les nous es tornin una mica daurades i quedin cruixents i lluentes.

Una vegada que la base de pastís s’ha cuinat, la deixem reposar durant uns minuts perquè es refredi, després repartim sobre ella el farcit i, finalment, distribuïm les nous pecanas sobre aquest. Millor deixar reposar la tarta durant una hora com a mínim, perquè els sabors s’assenteixen.

Docs apa, amics vegans, ja podeu tastar la Tarta de Nous Pecanes.

Salut i tarta!

EBDLN-tarta-pacanas

Via ditifet-cuina.blogspot.com

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , ,

2 Responses to Tarta Vegana de Nous Pecanes

  1. WordPress › Error

    S'ha produït un error crític a la pàgina web.

    Aprèn més quant a la solució de problemes del WordPress.