Tatica, una identitat de de geometries fines de Laia Guarro

Tatica, essència natural és la nova botiga de moda femenina al carrer Verdi del barri de Gràcia. Destinada a les dones que busquen la moda natural, còmoda, intemporal, de teixits nobles i producció local, una dona autoconscient que busca el consum responsable sense renunciar al disseny.

Una identitat de geometries fines

La identitat corporativa de Tatica respira elegància, feminitat i delicadesa. Gràcies a l’ús del color rosa quars com a color predominant i el blau marí com a secundari, trobem una harmonia perfecta i delicada, que es veu reforçada gràcies a les geometries fines i l’ús d’una tipografia d’aparença senzilla i elegant.

Tota aquesta combinació d’elements gràfics reforça la imatge de naturalitat i equilibri que formen part de la filosofia de Tatica. La seva creadora aposta per peces atemporals i de llarg recorregut, carregades de petits detalls i amb una inspiració variada, però amb la mirada sempre posada en la naturalitat, en els moviments lleugers i suaus. En definitiva, dissenys d’estil casual que serviran per al fons d’armari sense renunciar a les tendències més sòlides.

Tatica es troba en un local antic amb molt de caràcter, un espai diàfan en el qual caben múltiples activitats. En una primera àrea es troba la botiga ia la part interior un gran espai multidisciplinari en el qual es desenvolupen tallers i activitats diverses.

Només em queda felicitar a la Laia Guarro per aquest fantàstic treball.

+info a: Tatica, moda naturalment femenina

Salut i identitat!

ebdln-tatica-laiaguarro-lanegreta-1

ebdln-tatica-laiaguarro-lanegreta-2

ebdln-tatica-laiaguarro-lanegreta-3

ebdln-tatica-laiaguarro-lanegreta-4

ebdln-tatica-laiaguarro-lanegreta-5

ebdln-tatica-laiaguarro-lanegreta-8

ebdln-tatica-laiaguarro-lanegreta-7

ebdln-tatica-laiaguarro-lanegreta-6

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari