1er Aniversari ShirtBcn – 5è Anniversari Sóc d’Horta

Encara recordo el dia en el que el bo de’n Ponç em va trucar a l’estudi per passar-se a saludar-me i em va regalar la fantàstica samarreta de Messi perquè havia posat un post a aquest blog, Messhirt, parlant d’aquesta samarreta. Com no, vaih posar un altre post per explicar-ho, Estic feliç com un nen petit!

Tot això va ser al 2010. 4 anys després, aquella samarreta encara m’acompanya –vaig comprar-ne una altra- i la llueixo amb orgull pel gran detall que va tenir. Farà cosa d’un any, em va enviar un email preguntant-me per l’edat del meu fill i em va regalar la mateixa samarreta però en talla mini. Què voleu que us digui, això arriba.

Ahir, vaig veure que van penjar un vídeo anomenat 1er Aniversari ShirtBcn – 5è Anniversari Sóc d’Horta. Crec que val la pena que li doneu una ullada. Si podeu, passeu a felicitar-los i, sobretot, compreu samarretes perquè són genials.

Demà Festa major a Horta. Qui vingui despullat té premi. En motiu del 5è aniversari de la primera samarreta et pots endur l’últim model de samarreta de “Sóc d’Horta” per la cara. I més sorpreses pels més valents. Més info a Sóc d’Horta.

EBDLN-ShirtBcn-Aniversari-2014-3

 

Aquí teniu el video-resum de la Festa Major a ShirtBcn en motiu del primer aniversari. Si voleu el DVD a càmera lenta i extres els trobareu a la botiga per només 20€. Corre que s’acaben…

Ponç, Guim, MOLTES FELICITATS!!

Més info a www.shirtbcn.com

Salut i bonagent!

http://www.youtube.com/watch?v=cxu7VJR2njM

EBDLN-ShirtBcn-Aniversari-2014-1

EBDLN-ShirtBcn-Aniversari-2014-2

EBDLN-ShirtBcn-Aniversari-2014-4

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.