ActiWait, el semàfor que et permet jugar tennis de taula

Cap al 2012 Sandro Engel, That-Khoa Ton i Amelie Kunzler, tres estudiants de la Universitat de Ciències i Arts Aplicades Hawk, van desenvolupar lun concepte de semàfor de vianants que permet als vianants jugar taula mentre esperaven a que canviï la llum.

Avui dia aquest concepte ja és una realitat. Després de dos anys de molts estudis, els semàfors ja van ser aprovats i instal·lats en llocs estratègics de la ciutat de Hildesheim, Alemanya.

El concepte va ser rebatejat com ActiWait i l’objectiu és que els vianants respectin els semàfors, a través d’una forma dinàmica: jugar una partida de tennis taula amb el vianant que es trobi al l’altre semàfor. Quan el semàfor es posa verd, automàticament el joc es desactiva i una mena de rellotge de sorra comença a comptar els segons que queden abans que el torni a posar-se en vermell.

“A causa del creixement de la població, el món s’està tornant més i més anònim, impersonal i funcional. Estem qüestionant la vida quotidiana”.

The ActiWait is a new generation of traffic light buttons. Installed at a pedestrian traffic light with long red phases, it offers pedestrians the possibility to convert boring waiting times into positive experiences. Through a touch screen which is installed in the upper shell of the button, people can interact with each other across the street.

Currently the ActiWait is still a prototype. Hildesheim and Oberhausen are the world’s first cities where the ActiWait is installed in a protected environment and put to the acid test. After a successful prototype phase, and the first orders the development of a product that is ready to be produced, will follow.

The ActiWait will transform waiting time to an awesome experience – all over the world!

Crec que si s’arriba a implementar a la resta de les ciutats hi haurà molta gent que es quedi sense creuar per pur vici.

+info a: http://urban-invention.com

Salut i creativitat!

EBDLN-ActiWait-3

EBDLN-ActiWait-2

EBDLN-ActiWait-1

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari