Ahir va ser el Dia Internacional del Joc

Avui m’he assabentat de que ahir va ser el Dia Internacional del Joc. He de reconèixer que no sabia que existís aquest dia al calendari, però de mai és tard per aprendre. El que sí és cert és que cada vegada juguem menys. Ja m’enteneu a que em refereixo quan parlo de jugar. Jo estic redescobrint aquest petit plaer gràcies al meu fill Arnau. Cada dia, quan arribo a casa intento jugar amb ell tant com puc. Pilla-pilla, pilota, cantar, ballar, simular que sóc un lleó, disfressar-nos… són jocs que ni recordava i que m’ajuden a desconnectar de totes les obligacions que tinc.

Es per això que m’apuntaré a l’agenda aquest dia per tenir-lo ben present i celebrar-lo com cal.

Salut i jocs!

EBDLN-Dia-Int-Joc-2013

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , ,

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.