Alexey Samsonov és el 7è participant de la Col·lecció TEN de Fotolia

Fa 18 mesos que Fotolia desenvolupa un projecte creatiu i pedagògic anomenat TENTEN és un projecte creatiu, digital i educatiu creat per Fotolia al 2011, amb l’objectiu de democratitzar l’art digital. Es diu TEN perquè involucra a 10 artistes, 10 països, 10 mesos i 10 PSD’s. Aquest projecte permet a qualsevol usuari de la web, la descàrrega en forma gratuïta i durant 24 hores, de l’arxiu font de l’obra, en format PSD de cadascun dels deu artistes digitals que col·laboren en aquest projecte, amb la finalitat de descobrir les seves tècniques de treball i la influència cultural de cadascun d’ells. Per tant, qualsevol pot accedir al conjunt de capes, elements gràfics, i efectes d’estil involucrats en cada PSD, i utilitzar-los en les seves pròpies creacions. Aquesta iniciativa comunitària va néixer d’una col·laboració entre Fotolia i dues coneguts comunitats gràfics: Wisibility i Amkashop. Fotolia en el seu projecte Digital TEN, té el suport de socis col·laboradors com a Adobe, Wacom, Behance, Roland, Ateneu Popular i Wilogo.

Alexey Samsonov, el 7è participant, és un artista rus que ha creat el PSD d’aquest mes de juliol anomenat ‘Illa‘. Segons ell:

Para mi, la creativitat jeu en la concepció i realització de les idees. Em disposava a realitzar un viatge a Bali quan Fotolia em va oferir participar en la Col·lecció TEN. Així que la meva inspiració i motivació van ser dibuixar l’illa a la qual anava a viatjar, tal com me la imaginava.

Salut i regalets!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KrPtIBzwOdY&feature=c4-overview&list=UU_vklFMO9WK-lkeWi-TI1Ww[/youtube]

EBDLN-Fotolia-TEN-1

EBDLN-Fotolia-TEN-2

EBDLN-Fotolia-TEN-5

EBDLN-Fotolia-TEN-6

EBDLN-Fotolia-TEN-7

EBDLN-Fotolia-TEN-3

EBDLN-Fotolia-TEN-4

Gràcies Charles!

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , ,

Deixa un comentari