Als Tinglaos de Grafismo, com a casa!

Crec que el resum dels Tinglaos de Grafismo del divendres va ser que vam estar com a casa. Ens van tractar de luxe i, a sobre, vam estar acompanyats de gent a la qual estimem. Això és impagable.

Segons ens vam comentar, la nostra xerrada va durar 1 hora exacta, i la de coses que no vam poder explicar. Quan vols explicar un projecte com el nostre, és complicat fer-ho i no deixar-te res. Amics, anècdotes, situacions, reflexions… perquè al món del disseny no tot són projectes bonics.

Vam escollir parlar del nostre projecte empresarial, la Negreta, perquè d’aquest tema només en podem parlar nosaltres. I també, perquè pensem que la nostra experiència podia servir a tots aquells que volem muntar un estudi, o que ja el tenen… Els nostres projectes estan al nostre web, la nostra història no.

Després li va tocar el torn a Esiete i, per acabar, a Diego Feijóo. Quin plaer veure els seus projectes, que fi que treballen. Ser els teloners d’aquests cracks ha estat un plaer.

També vam tenir la sort de desvirtualitzar a Marc Salines, el creador de la imatge dels Tinglaos d’aquest any. Marc, gràcies per cuidar de l’Arnau.

Per acabar, donar-li les gràcies a Raül González, el meu exsoci i una d’aquelles persones que m’agrada tenir a prop. Explicar el projecte de la Negreta sense ell era com parlar de la pluja sense aigua. Gràcies amic, moltes gràcies!

Com que no vaig fer cap foto, adjunto les que ens van fer David Villa (2), Oscar Garcia, Oriol Vidal i Carlos Belmar (per aquest ordre).

Què us va semblar?

Salut i tinglaos!

EBDLN-Tinglaos2015-laNegreta-1

EBDLN-Tinglaos2015-laNegreta-2

EBDLN-Tinglaos2015-laNegreta-3

EBDLN-Tinglaos2015-laNegreta-4

EBDLN-Tinglaos2015-laNegreta-5

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari