Alumnes de primària llancen un vídeo satíric contra el decret Wert de substitucions

Magnífic aquest vídeo que ha fet l’Ampa de l’escola Fort Pienc de Barcelona per criticar el decret 14/2012 del govern espanyol que el sr José Ignacio Wert vol imposar en el tema de les substitucions a l’Escola Pública. Què passa si un mestre es posa malalt? I si es jubila? I si es queda embarassada? Aquest vídeo forma part d’una campanya de recollida de signatures contra el decret.

Per altra banda, el govern de la Generalitat va decidir una certa insubmissió contra el decret, i va anunciar que les baixes se substituirien des del primer dia als cursos d’educació infantil i també a secundària si s’acumulen dues baixes o més al mateix centre en el mateix moment. Tanmateix, la comunitat educativa va considerar insuficient aquesta mesura.

Els actors Pep Planas i Mercè Pons han col·laborat en el vídeo, en el qual interpreten la seqüència final, en una irònica revisió del final de ‘Casablanca’. El director Oriol Broggi ha cedit els locals de La Perla 29, la seva companyia, per a l’enregistrament.

Mireu atentament aquesta paròdia de noticiari i gaudiu com ho he fet jo perquè el guió, els actors i la realització és formidable. Una vegada vist, si us plau compartiu aquesta entrada amb tothom i signeu contra aquest decret que atempta contra el futur educatiu d’aquest país.

Per a més informació entreu al diari digital ara.cat

 

Salut i seny!

EBDLN-Ampa-Fort-Pienc-lanegreta-3

EBDLN-Ampa-Fort-Pienc-lanegreta-2

EBDLN-Ampa-Fort-Pienc-lanegreta-1

Vist al Diari Ara.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari