Analog Memory Desk. Mai més perdrem les notes i els esbossos !

L’estudiant Kristen Camara va crear la Analog Memory Desk obsessionada amb preservar les idees, va desenvolupar un mòbil amb un rotllo de paper incorporat. Em sembla espectacular. El resultat és una taula de fusta molt atractiva que ens permetrá conservar tots els nostres apunts, esbossos, gargots…

Analog Memory Desk és una taula de memòria, una eina per registrar tots els petits articles que escriviu alguna vegada, però la intenció és oblidar-los el demà.

M’he adonat que estic una mica obsessionat amb la forma en què recordem el passat. Aquesta és l’última entrega de la sèrie i un intent més seriós en la fabricació de mobles. Hi ha centenars de petites coses que nosaltres no tractem de recordar cada any o fins i tot cada setmana. ¿La suma de totes aquestes parts diminutes pot produir una nova narrativa en les nostres vides?

1.100 metres de paper registraran les llistes, els números de telèfons que anomenen alguna vegada, la mida de píxel d’aquesta caixa en aquest lloc web, el nom del carrer d’aquest negoci, i la divisió llarga que tracta de recordar.

Fet d’auró dur, paper de carnisser i un panell de vidre.

CREDITS
School: Minneapolis College of Art and Design
Teacher: Willie Willette
Designer: Kirsten Camara
Advisor: Mike Haeg

Salut i memòria!

EBDLN-analog-memory-desk-paper-roll-kirsten-camara-1

EBDLN-analog-memory-desk-paper-roll-kirsten-camara-4

EBDLN-analog-memory-desk-paper-roll-kirsten-camara-3

EBDLN-analog-memory-desk-paper-roll-kirsten-camara-2

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari