Arriba la primera edició de Entretipos, te la perdràs?

Queda menys d’un més per que comenci la primera edició de Entretipos, una barreja entre dissenyadors gràfics i tipografs que es reuniran a Elisava per xerrar sobre, com no, tipografia i totes les seves possibilitats. Andreu BaliusManuel SesmaClara MontagutOriol MiròPedro ArillaOctavio Pardo i Marta Armada a més de Jesús MorentinOriol Mirò Pedro Arilla seran els protagonistes d’aquesta primera edició.

Evidentment es tracta d’un esdeveniment al que hem de pagar per accedir. 45 euros per les conferències, 30 euros si ets estudiant d’Elisava, i 50 euros per els tallers. A aquests preus heu se’ls hi ha d’afegir l’IVA.

1 conferencia, 4 talleres, 1 fiesta.
El 20 de abril ya tienes plan en Barcelona: una mañana de workshops y una tarde de ponencias sobre la tipografía en todas sus formas, rematado con una fiesta en la que no faltarán las serifas.
Entretipos es el evento para todos aquellos que disfrutan de la tipografía, tanto los “pro” como los que están empezando. ¡Ven a pasar un buen día entre tipos!

Salut i tipografia!

EBDLN-Entretipos-2013-lanegreta-1

EBDLN-Entretipos-2013-lanegreta-2

EBDLN-Entretipos-2013-lanegreta-3

Vist a 40Fakes.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. De visita a Bunkertype - El Blog de la Negreta - 25 abr., 2013

    […] Com ja us vam anunciar, vam guanyar el cartell tipogràfic que va sortejar Bunkertype juntament amb DonSerifa. El cartell el van realitzar Javier, Marta i Máximo a Bunkertype per la primera edició de Entretipos. […]

Deixa un comentari