Aules d’estudi al Citilab a partir del 22 de desembre

Com a cornellanenc és un orgull poder dir que tenim un centre per a la innovació social i digital que explota i difon l’impacte digital en el pensament creatiu, el disseny i la innovació que sorgeixen de la cultura digital. A més, quan és època d’exàmens cedeix les seves instal·lacions als alumnes de la ciutat perquè puguin fer-les servir per estudiar i preparar els exàmens de desembre. Us deixo la informació que hi ha al seu web per als que us pugui interessar:

“Com cada any, el Citilab destinarà les seves instal·lacions per a les aules d’estudi durant el període d’exàmens d’hivern, entre el 22 de desembre i el 3 de febrer de 2012. El dia 6 romandran tancades. Les aules estaran disponibles els caps de semana (dissabte i diumenge), en horari de 10h a 14h i de 16h a 24h.

L’altre període que hi ha programat per al 2013 va del 17 de maig al 23 de juny (el 31 de maig romandran tancades i el 23 de juny s’obrirà fins a les 14 hores).

Aquesta és una iniciativa impulsada pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cornellà en col·laboració amb el Citilab per tal d’oferir un servei gratuït destinat a tots aquells estudiants que vulguin disposar d’un espai equipat fora de l’horari de les biblioteques.

Horaris de Nadal al Citilab: D’altra banda, informem als usuaris del Citilab que el centre tancarà les seves portes al públic els propers 24, 25, 26 de desembre i 1 de gener. El dia de cap d’any tancarà a les 16 h.”

Salut i ciutat!

Vist a Citilab.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari