Band Land, videojoc gratuït d’Hamo Studio i Undercoders

Band Land és un videojoc creat per Hamo Studio Undercoders pel que han dissenyat més de 200 bandes que representen la música d’ahir i d’avui. L’esperit del projecte és créixer en nombre de dissenys, creant un arxiu de cultura musical i dotant de nous nivells al videojoc amb updates. D’aquesta forma el projecte uneix cultura musical, arxiu i entreteniment. L’estil icònic de la il·lustració es basa en els fantàstics dissenys de Gerd Antz per al projecte isotype.

De Hamo Studio diré que Delorean, Standstill, Joan Colomo, Los Tiki Phantoms, Bcore o Bankrobber, Audi, Canal +, Generalitat de Catalunya, Chupa Chups, Sony, Smint, Tous, Bassat Ogilvy, Saatchi & Saatchi, Draft FCB, Arista o Aftershare son alguns dels seus clients.

Battle of the Elements, i·Spot Japan, Angry Ramos, ola k ase juega o k ase, Ubongo, Video Games Quiz Saga, Quiz Game Land, Los Tiki Phantoms, Japan Jigsaw Tour, Pinocchio’s Puzzle, Vuvuzela VS Zombies Xtreme son algunes de les creacions de Undercoders. Com podeu veure, formen un bon equip.

I el millor de tot, el gran Albert Rojo és el creador de la interface structure.

Per descarregar l’app clique al següent enllaç: iTunes Band Land

Salut i jocs!

[vimeo]https://vimeo.com/82129987[/vimeo]

EBDLN-Band_Land_app-1

EBDLN-Band_Land_app-2

EBDLN-Band_Land_app-4

EBDLN-Band_Land_app-3

Via gràffica.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Band Land: un joc per iPad i iPhone amb un grafisme extraordinari - 20 febr., 2014

    […] haver de veure-ho al web de Gráffica, al blog de La Negreta i d’escoltar-ho al Clicats de Catalunya Ràdio, per veure clar que aquesta apli l’havia […]

Deixa un comentari