Batman fa 75 anys

Batman va ser creat de la mà de Bob Kane, amb guió de Bill Finger, per DC Comics. La seva primera aparició va ser sota el títol L’estrany cas del sindicat químic publicat el Maig de 1939 a la revista Detective Comics nº 27. El personatge va tenir èxit molt ràpidament que només un any més tard es va publicar el primer cómic dedicat exclusivament al “cavaller fosc”.

Aquest any, Batman compleix 75 anys, i DC Comics ho ha volgut celebrar amb una nova aventura del “cavaller fosc”. Dos curts d’animació, Batman: Strange Days un curt en blanc i negre de menys de tres minuts i amb un marcat aire retro i, un segon curtmetratge, Batman Beyond.

Sota la identita secreta de Batman s’amaga Bruce Wayne, un multimilionari, playboy i filantrop. Wayne, va presenciar l’assassinat dels seus pares quan era un nen, fet que el va portar a entrenar-se per lliutar con el crim (disfressat de rat penat). A diferència de molts superherois, no té poders o habilitats superhumanes, Batman fa servir la seva intel·ligència, força física, capacitat detectiva i la ciència i la tecnologia contra els criminals.

Salut i Batman!
batman_75_years_logo_a_l

603845_10151479999459272_1120668555_n

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IFwOS2R9o_8[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=z65aq1EVGhs[/youtube]

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Batman vs. València CF - El Blog de la Negreta - 21 nov., 2014

    […] L’enfrontament ha sorgit arran de l’intent de registrar l’escut en el Registre de Marques de la Unió Europea, però el València ja té registrat l’escut des de fa temps. Els ratpenats apareixen a l’heràldica valenciana des del segle XIII i formen part de l’escut de l’Ajuntament de València. El València CF, fundat el 1919, començar utilitzant l’escut de la ciutat i, des dels anys 20, fa servir el disseny actual que ha sofert algunes petites variacions. Batman, en canvi, va aparèixer per primera vegada a les pàgines de Detective Comics l’any 1939. […]

Deixa un comentari