Brod.cat 2011: “Més enllà de la pantalla”

Pensem que igual us pot interessar la informació que ens han fet arribar des de l’ADG-FAD respecte al Broad.cat 2011:

“Pensar Més enllà de la pantalla. Alliberar-se de plug-ins. Pensar en múltiples conceptes i estratègies perquè siguin executats en tots els seus àmbits de manera excepcional i aconseguir amb això definir noves realitats. Construir Més enllà de la pantalla és qüestionar el que fem, cap a on anem i com ho aconseguirem.

El Broad.cat Internacional 2011 reuneix en la seva setena edició molt més que inoblidables conferències d’alguns dels millors professionals del disseny audiovisual, gent que ve a compartir les seves idees i visions. És una trobada on els professionals del sector prenen el pols del que passarà. És un lloc on els creadors connecten amb el mercat i el

mercat descobreix nous creadors.

Broad.cat ha intentat ser sempre un far amb el qual observar els secrets no sempre ben definits d’una disciplina tan complexa. En cadascuna de les nostres ressenyes on-line, dels nostres esdeveniments i dels nostres múltiples projectes hi ha sempre una espurna que excedeix els límits convencionals del que llegim en el terme disseny audiovisual. Els continguts d’aquest any en són un clar exemple.

OK Go ha revolucionat la cultura del videoclip en els últims cinc anys. Cada vegada que un dels seus vídeos surt a la llum es converteix en un objecte viral que dóna la volta al món en milions de passos a la vegada. La màgia, carisma i habilitat dels integrants davant les càmeres són perfectament capturats en els seus vídeos més emblemàtics per la directora i coreògrafa Trish Sie des de Los Ángeles.

Des d’Anglaterra, Federico Gaggio és el VP i Executive Creative director de Discovery Networks Western Europe. Des d’allí és responsable de la identitat, publicitat, promocions on-air i activitats de màrqueting per al Regne Unit i Europa Occidental al costat del que està considerat com un dels millors equips in-house del món de Broadcast Design.

Idees que es converteixen en relats més enllà de la pantalla. Situacions que envolten on allò imponent està en funció de la narrativitat i l’experiència inoblidable. Des de Berlín, Marc Tamschick, CEO i Director Creatiu de TAMSCHICK MEDIA + SPACE compartirà les seves idees sobre l’espai i la comunicació lineal, generativa, reactiva i interactiva. Aquesta conferència ha estat seleccionada per Philip Hunt de Studio AKA (ponent a Broad.cat 2010).

El 2018 els nazis habiten el costat fosc de la lluna. Com ha passat això? Gràcies a l’ajuda de milers de persones i d’una pelólícula de 7.5 milions d’euros dels quals gairebé 1 milió provenen de crowd funding. Des de Finlàndia, Pekka Ollula, Head of Social Media de Blind Spot Pictures, explicarà els secrets d’Iron Sky, un projecte d’un altre món.

Les pantalles a les que més atenció prestem ja no són les dels nostres televisors ni les del nostre ordinador, sinó la dels dispositius mòbils amb els que només volem comunicar-nos i divertir-nos. A Barcelona hi ha una referència mundial pel que fa a mobilitat i videojocs es refereix i és l’equip de Digital Legends que ens acompanyaran de la mà del seu director de continguts, Simón Lee.

També hi haurà les micro-ponències del Tête-à-tête amb Multitouch Barcelona, KotocFantastic Orange Tree i Citoplasmas. No menys renyit serà el Panell professional: Busques feina? Fes les maletes amb la participació de Dvein, Chello Multicanal, CanadàMaroto i Prisa TV.

Diverses formes d’entendre la disciplina, algunes diametralment oposades entre sí, totes altament enriquidores. Al final, quan acabin les sessions i encara hi hagi ganes de més, continuarem amb una festa on acudiran els professionals del sector per seguir fent networking Més enllà de la pantalla.”

Salut i disseny!

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari