‘A Cheesy Love Story’ o l’anunci que Doritos no vol que vegis

A Cheesy Love Story o L’anunci que Doritos no vol que vegis és una història d’amor a la primera mossegada. Una història d’amor cursi i en toc d’humor que l’organització SumOfUs firma per denunciar les polítiques abusives de PepsiCo, propietària de Doritos, amb els recursos naturals.

La companyia PepsiCo arrasa milers d’hectàrees de selva tropical per crear plantacions d’oli de palma, ingredient usat en molts dels sabors de Doritos, entre d’altres. Espècies com l’orangutan o el tigre de Sumatra a la vora de l’extinció, l’emissió de tones de gasos d’efecte hivernacle, l’explotació dels treballadors, etc.

SumOfUs és un moviment de consumidors, treballadors i accionistes que parlen amb una sola veu per contrarestar el creixent poder de les grans corporacions. Tracten de fer del món un lloc millor per a nosaltres, els nostres fills i tots els que comparteixen el nostre planeta. Informeu-vos més!

Doritos pot contenir traces de selva tropical. L’empresa mare de Doritos, PepsiCo, compra 427.500 tones d’oli de palma cada any. La producció d’oli de palma destrueix la selva tropical i amenaça a espècies fins al punt de l’extinció. Demana a Doritos i PepsiCo que adoptin una política responsable sobre l’oli de palma i salva la nostra selva tropical.

Salut i protesta!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VPlxNhEc2lA[/youtube]

doritos

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari