Club d’Amics del Ferrocarril de Cornellà

Avui vull fer-vos una recomanació. Si us agrada viatjar en tren, teniu fills als que els hi agrada viatjar en tren o simplement voleu pasar una estona envoltats de natura apropeu-vos al parc de Can Mercader de Cornellà i gaudiu del Club d’Amics del Ferrocarril de Cornellà. Es tracta d’un entramat de vies per on hi circulen trens elèctrics en miniatura, i que ofereixen la possibilitat, tan a petits com a grans, de pujar-hi i viure un viatge d’allò més divertit.

El Club d’Amics del Ferrocarril de Cornellà han reproduït en aquest parc una estació de trens en miniatura, els quals poden circular per uns 1.500 metres de llargada total de vies. Tots els trens són fets a escala i recorren tota la part inferior del parc, passant per espais poblats de vegetació, per un túnel, per ponts, … i de tant en tant pel mig dels camins per on passegen les famílies, necessitant aleshores “passos a nivell” i l’ajuda acústica de campanes o botzines per avisar . Té un cost de 1,5 euros per persona i viatge.

100% recomanable per provar com a mínim una vegada a la vida, i si és acompanyats dels vostres fills, nebots o nets encara millor. Penseu que si no voleu pujar sempre podeu passejar pel parc, donar de menjar als ànecs, visitar la pista de cotxes teledirigits…

La finalitat del Club és aplegar, sense ànim de lucre, els amics i afeccionats al ferrocarril en qualsevol de les seves especialitats, aprofundint, en benefici de la col·lectivitat, en els següents objectius:1. Popularitzar els aspectes humans, econòmics, històrics, socials i tècnics dels transport públic per ferrocarril, tant si és urbà com interurbà.
2. Fomentar el modelisme ferroviari, particularment l’artesanal.
3. Estimular, al mateix temps, la construcció i ús de les grans escales, 5 polzades o més, tant amb màquines de vapor viu, de motor tèrmic o elèctriques, com en material remolcat.
4. Fomentar el coneixement i utilització del tramvia i del ferrocarril en tant que mitjà de transport, com bé comú i en benefici de la col·lectivitat.
5. Cooperar amb institucions ferroviàries i similars, corporacions administratives, associacions cíviques, culturals o de qualsevol altra mena i iniciatives ciutadanes que també promoguin objectius de caire cívic.
6. Promoure la creació de centres de cultura ferroviària, com patronats, museus, biblioteques, exhibicions i exposicions; la conservació i preservació d’elements i material ferroviari real, reproduccions i models, i l’edició i difusió de documents i publicacions que es refereixin a qualsevol aspecte relacionat amb els objectius del Club.
7. Promoure, organitzar, gestionar i participar en actes, manifestacions i activitats de tota mena, adients amb els objectius esmentats.
Información general

ACTIVITATS PER A ESCOLES ENTRE SETMANA AL TRENET DE CAN MERCADER:
Si voleu gaudir del Trenet entre setmana, podeu contactar amb nosaltres a través d’un missatge privat, mail (trenscornella@cafc.e.telefonica.net) telèfon 93 377 25 75 – 608 444 817 o via fax 93 474 08 57.

Salut i amics!

EBDLN-Tren-Cornella-1

EBDLN-Tren-Cornella-2

EBDLN-Tren-Cornella-3

EBDLN-Tren-Cornella-4

EBDLN-Tren-Cornella-5

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , ,

Deixa un comentari