Collbaix, vins ecològics i de qualitat

Aquest cap de setmana vam anar a visitar Celler el Molí, a la comarca del Bages, la finca es troba a cavall d’un paratge enfront de la serra de Montserrat, els peus del turó de Collbaix i Monistrolet de Rajadell, a pocs quilometres de Manresa. Un paratge realment encantador. Al celler, que es troba dins de la Denominació d’Origen Pla de Bages, cultiven les varietats Ull de llebre, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Macabeu i Picapoll, la varietat autòctona; i oliveres de la varietat Arbequina.

Al Celler el Molí, fan una producció completament ecològica de vins i olis, però el motiu de la visita va ser el vi, que porta el nom del turó que el presideix, Collbaix. En Josep Maria, un dels socis del celler, va ser l’encarregat de guiar-nos pel celler i les vinyes de la finca, on van poder disfrutar de les explicacions d’una persona que s’estima el que fa, ho coneix i ho viu. Ens va transmetre la seva passió per la vinya i la terra treballada amb les mans. No podíem acabar la visita de la millor manera, un tast de la resta de vins negres. Vam poder gaudir del vi de mans del seu elaborador, es va explicar les seves particularitats i les notes de tast. Vam disfrutar d’un bon vi, de veritat ho dic!

 L’amor a la terra i el respecte a la tradició determinen el nostre compromís d’oferir productes de qualitat garantint el màxim respecte als cicles ecològics.

Salut i vi!

entrada bodega

20131026_112151

20131026_123252

20131026_123208

collbaix

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari