Com arribar als deu mil seguidors a Twitter i seguir sent la mateixa

Com arribar als deu mil seguidors a Twitter i seguir sent la mateixa és el titular que Isabel Franco li va posar a l’entrevista que va realitzar a Angeles Portillo, la directora de Churba & Portillo, per #Enreda2 d’Onda Regional de Murcia.

A Angeles Portillo, alies @zanguanga, vaig tenir la sort de topar-me amb ella a Twitter no recordo com, però el que sí tinc clar és que és d’aquells col·legues virtuals als que no deixes de mirar de reull. I dic això perquè es d’aquelles persones que sempre està compartint la seva experiència i els seus coneixements i, en un món tan hermètic com el nostre, això és molt destacable i és d’agraïr.

A nivell professional dir que és una dissenyadora, microempresària i bloguera, potser per això és pel que m’interessa molt tot el que va piulant, perquè tenim molts punts en comú (salvant les diferències, es clar).

Escolteu l’entrevista a Onda Regional de Murcia perquè trobareu valuosos consells per a l’ús de Twitter per a empreses i particulars i, si encara teniu temps, llegeiu les interessants reflexions de l’entrevistadora, Isabel Francoal seu bloc.

Salut i consells!

EBDLN-Zanguanga-Twitter

Via | Churba & Portillo.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari