Concurs Instagram Festa del Trenet 2013 el proper diumenge 20/10/2013

Des de la Negreta, conjuntament amb cornella20 (Juan Garcés), estem organitzant el Concurs Instagram Festa del Trenet 2013 de fotografia per aquest diumenge dia 20 d’octubre al parc de Can Mercader de Cornellà. El motiu? La 24 edició de la Festa del Trenet que organitza el Club d’Amics del Ferrocarril-Cornellà.

La temàtica del concurs és la Festa del Trenet 2013 de Cornellà. Volem que els usuaris rendeixin homenatge i facin difusió d’aquesta festivitat, és a dir, els usuaris hauran de prendre fotografies de tot allò que relacionin amb la Festa del Trenet: el actes, racons, tradicions, i els seus valors, i compartir-les a la xarxa Instagram el hasthtag #concursFDT2013 de 9:00 a 12:30h. El concurs està obert a tothom.

Comentar que hem aconseguit premis molt interessants:

A la fotografia guanyadora:

A les 8 fotografies finalistes:

El Club d’Amics del Ferrocarril-Cornellà cedeix entrades dobles per pujar gratuïtament a un tren a la resta de participants. El nombre d’entrades és limitat, es donaran fins que s’agotin (al Facebook del concurs indicarem com aconseguir-les).

Donar les gràcies a Arts Gràfiques Orient i el seu projecte Escola Impremta per ajudar-nos de manera desinteressada amb la producció del flyer que hem realitzat per fer la difusió del concurs, i també a Jordi Jardiel per ajudar-nos a cobrir el concurs amb un reportatge fotogràfic que us deixarà sense paraules.

No cal dir que tota la gràfica del concurs l’hem desenvolupat des de la Negreta, inclosa la fotografia del cartell. Us agrada?

Si encara teniu dubtes, visiteu la pàgina de Facebook que hem creat a la que hem penjat tota la informació del Concurs Instagram Festa del Trenet 2013. Us esperem!

Salut i diversió!

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/115581503″ width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

FDT2013-CARTELL

FDT2013-AVATAR

FDT2013-FB-BACKGROUND

FDT2013-TANCA

FDT2013-FLYER

Si ens voleu seguir a Instagram aquí teniu els enllaços >  la Negreta i cornella20.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.