Concurs per la creació del logotip de Productes Excel·lents Girona Qualitat

Sembla mentida, però aquest és el primer concurs que trobo que respecta i valora al 100% la nostra professió. La Diputació de Girona i la Cambra de Comerç de Girona convoquen un concurs professional per a la creació del logotip que ha de representar la identitat i la imatge corporativa amb motiu de la creació dels distintius de qualitat agroalimentària, PRODUCTES EXCEL·LENTS GIRONA QUALITAT. Em plau molt veure que només poden participar “La condició de professional del disseny gràfic i/o de la publicitat es demostrarà amb la col·legiació o, si de cas hi manca, amb la justificació documental del fet que s’està cobert amb una assegurança de responsabilitat civil professional (RCP)“.

La majoria d’empreses, institucions… són els primers que atempten contra la nostra professió contractant dissenyadors/ESTUDIS que no estan al dia en el pagament dels autònoms o que no tenen la RCP (en el tema de la titulació millor no entrem!). Us imagineu això a un altre sector? Doncs aquesta és la realitat al sector del Disseny Gràfic, un món a on l’intrusisme està premiat. I no parlo de petites empreses, no, no, parlo, per exemple, de l’Ajuntament de Barcelona, de La Diputació de Barcelona i moltes altres que, quan contracten no reclamen la legalitat dels estudis/dissenyadors. Així no senyors, el impostos que tots paguem han d’anar a empreses 100% legals!

Les institucions haurien de ser les primeres en protegir i defensar la nostra professió contractant només professionals/empreses que compleixen amb tots els requisits que marca la llei. De qualsevol altra manera el que s’està fent és donar cobertura a la competència deslleial, i això encara és més greu.

A veure si comencem a convocar concursos seriosos d’una vegada per totes. Dit això, si compliu els requisits i voleu més info entreu a www.ddgi.cat o consulteu les Bases del Concurs..

Salut i professió!

EBDLN-Cuncurs-DipuGirona-2013

Pd. Què és l’Assegurança de Responsabilitat Civil Professional (RCP)?

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari