Cornellà, una ciutat que hem construït entre tots

Aquest vídeo d’Eva Murgui repassa els principals canvis de Cornellà durant els últims 35 anys. Realitzat per a l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, en l’acte de commemoració del 35è aniversari d’ajuntaments democràtics.

He de reconèixer que Cornellà ha canviat molt en molt poc temps, però com amb la majoria de llocs la urbanització de la ciutat ha perdut el concepte original. La ciutat fa molts anys que es va urbanitzar i que és va construir. Avui dia és fa una altra cosa, diferent. Abans es pensava en una ciutat pels ciutadans, però avui dia, com comenta el company Víctor, “s’estan carregant l’ànima dels barris” per culpa de decisions amb interessos més polítics que socials.

Crec que la meva és una generació molt arrelada a Cornellà, molt defensora de Cornellà, però per desgràcia la ciutat no ha estat a l’altura de les nostres necessitats. Molts dels nostres amics i companys han hagut de buscar altres ciutats a les quals continuar la seva vida, ja que Cornellà es va estancar en el passat i no va mirar al futur. Esperem que a poc a poc, els que quedem, “ajudem” als nostres governants a preparar la ciutat perquè no els hi passi el mateix a les noves generacions.

Salut i ciutat!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=S0Ad87CuF2Y[/youtube]

EBDLN-Cornellà-Memoria-1

EBDLN-Cornellà-Memoria-2

 

Via Víctor Garrido.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , ,

Deixa un comentari