Corpus 2016 | Programa Oficial, Alternatives i Toc de Corn

Avui comença el Corpus 2016, dit d’altra manera, comencen les festes del meu poble, Cornellà. Com ja és tradició, us adjunto els programes de la Festa Oficial, el de les Festes Alternatives i les del Toc de Corn. Haig de confessar que, per segon any consecutiu, no em fan trempera els grups que venen. Serà que em faig gran.

També haig de confessar que el disseny de les diferents imatges tampoc em fa trempera, potser la de les Festes Alternatives és la que més em convenç. Si miro la imatge de les festes d’altres ciutats em quedo una mica frustrat, mireu i jutgeu: Festes de Vilafranca, Festes de Sant Cugat, Festa Major de GràciaFesta Major d’Hivern d’Argentona, Festa Major Sagrada Família, Festa Major de Sant Antoni, Festa Major de Sant Roc, Festa Major d’Igualada… Que consti que és una opinió constructiva, eh! Per destruir ja estan uns altres.

El que si em fa molta il·lusió és tornar a viure el Holy Corn amb el meu fill i els seus amics. Com ha canviat el conte, oi? Dit això, a veure si ens trobem en algun moment i podem brindar per unes bones festes.

Salut i festes!

EBDLN-Corpus-Oficial-2016

EBDLN-Corpus-Alternatives-2016

EBDLN-Corpus-TocdeCorn-2016

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari