Cotxe, avió, tren i submarí fets amb tubs de paper higiènic

Ja tenim aquí el cap de setmana, i per aquells que tingueu fills i no sabeu que fer amb la calor podeu fer un taller de manualitats per crear cotxes de carreres, avions, trens o submarins. Què us sembla? La veritat és que pot ser una bona manera de passar una estona junts, aprenents, gaudint i sense baralles, jajajajaa

Us deixo els enllaços dels 4 transports que podem crear perquè desenvolupeu aquell que més us agradi. La pena és que alguns estan en anglès, però sempre podeu fer servir aquest traductor www.spanishdict.com/translation per traduir el contingut.

Salut i tallers!

1. Cotxe de carreres: per als amants de la Formula 1 presentem aquests cotxes de carreres de Little Monster. Els materials imprescindibles per a aquest bòlid són: un tub de paper higiènic, cartolina o cartró per fer les rodes, tisores, cinta adhesiva de paper, pinzells i pintures al tremp, passadors o enquadernadors de cap rodó i adhesius o gomets.

Instruccions: http://www.thelittlemonsterblog.com/2015/06/design-your-own-upcycled-race-car.html

 

EBDLN-Little-Monster-1

2. Avió: per fer la teva pròpia aeronau necessites: un tub de paper higiènic, cartró (d’una caixa de cereals, galetes, llet…), tisores, cúter, pinzells, pintures al tremp, retolador permanent negre, cola blanca o pistola de silicona i un passador o enquadernador de cap rodó.

Instruccions: http://www.pinkstripeysocks.com/2014/01/bad-mamas-make-toilet-roll-airplanes.html

manualidades_tubos_papel_higienico_avion

 

3. Tren: per aquesta manualitat necessites: 6 tubs de paper higiènic, un tub de cartró més estret (de paper film o paper d’alumini, per exemple), 20 taps de plàstic, pinzells, pintures al tremp de colors, fil o llana, cola blanca o pistola de silicona i tisores.

Instruccions: http://kidsactivitiesblog.com/58370/toilet-paper-roll-train-craft

manualidades_tubos_papel_higienico_tren

 

4. Submarí: descobreix les profunditats de l’oceà amb aquest submarí de Crafty Morning. Els materials necessaris per construir aquesta nau submergible són: dos tubs de cartró, paper de colors, cinta adhesiva o cola, tisores i una palleta.

Instruccions: http://www.craftymorning.com/toilet-paper-roll-submarine-craft-kids/

manualidades_tubos_papel_higienico_submarinojpg

Gràcies Bea!

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari