Courier Prime, nova i renovada, amb versió cursiva i gratuïta

Des del principi, els guions s’han escrit en Courier. La seva uniformitat permet als cineastes per fer comparacions i càlculs pràctics, com ara 1 pàgina = 1 minut de temps de pantalla.

Però no és ha raó ja que la Courier ha de semblar terrible. Ens vam posar en marxa per fer la millor maleïda Courier mai.

L’anomenem Courier Prime.

Perfecte per a la pàgina i la pantalla
Els guions tenen un munt d’espai en blanc, així que vam fer el primer missatge una mica més pesat per equilibrar les coses. Es veu igual de bé al monitor que al paper.

Feta per guionistes
Courier Prime està optimitzada per a la grandària de 12 punts, i coincideix amb la mètrica de Courier i Courier Final Draft, per la qual cosa sovint es pot canviar cap a fora un per un.

Honest-to-gosh italics
Altres Couriers simplement s’inclinen les lletres per crear la cursiva. Et donem un rostre completament nou, modelat de la seqüència de comandaments “casual” de les màquines d’escriure vintage, que es veu magnífica.

Courier Prime va ser dissenyat per Alan Dague-Greene per John August i Quote-Unquote Apps.

Està alliberat sota la llicència SIL Open Font License (OFL).

Si t’agrada i la vols provar, aquí la pots descarregar: Courier Prime.

Salut i renovacions!

EBDLN-CourierPrime-2013-0

EBDLN-CourierPrime-2013-1 EBDLN-CourierPrime-2013-2 EBDLN-CourierPrime-2013-3 EBDLN-CourierPrime-2013-4 EBDLN-CourierPrime-2013-5 EBDLN-CourierPrime-2013-6

Via gràffica.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari