Crear il·lusions amb taulells de ceràmica edificis per recordar a la gent historia portuguesa

Crear il·lusions amb taulells de ceràmica en caixes elèctriques i edificis per recordar a la gent historia portuguesa ha sigut l’objectiu de Add Fuel (Diogo Machado, 1980). Va decorar els carrers de la seva ciutat natal amb uns taulells molt especials.

En el 2008 vaig tenir l’oportunitat de fer un projecte a la meva ciutat natal de Cascais, un llogaret de 650 anys d’antiguitat prop de Lisboa. vaig voler fer alguna cosa que definiria la seva història i que també m’identificaria com a portuguès. En aquest moment jo estava treballant com a il·lustrador independent, com estic encara avui, així que vaig pensar que podria fer servir el meu estrany univers de la il·lustració, formant un patró mosaic portuguès. Visualment, el resultat va resultar realment bo, així que vaig pensar que això s’havia d’explorar. Crec que avui dia és important per a nosaltres, com a ciutadans d’un ritme tecnològic ràpid i avançat, a pensar en el que les nostres tradicions signifiquen per a nosaltres i com poden ser preservades. A Portugal he vist aquests taulells tota la meva vida, dins i fora dels edificis.

+info: www.addfuel.com

Salut i il·lusions!

EBDLN-AddFuel-Taulell-7

EBDLN-AddFuel-Taulell-3

EBDLN-AddFuel-Taulell-4

EBDLN-AddFuel-Taulell-5

EBDLN-AddFuel-Taulell-1

EBDLN-AddFuel-Taulell-2

EBDLN-AddFuel-Taulell-6

Via www.boredpanda.com

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.