Cryptoparty, aprèn a navegar per internet de forma segura

El 30 de gener a les 16.15 Citilab organitza una CryptoParty. Les cryptoparties són tallers ens els que s’explica als assistents com instal·lar, configurari i fer servir les eines bàsiques per a navegar i usar Internet d’una manera més responsable, sabent en quins riscos es pot incórrer en cada moment i avaluant si els usuaris els volen assumir o no.

La crytoparty planteja que fer servir Internet d’una manera segura no és més complicat que circular pel carrer. En el temari es fa una breu introducció sobre perquè cal protegir la nostra privadesa en les comunicacions i dades personals, s’aprenen a identificar els punts problemàtics a la xarxa tot identificant els riscos, la gestió de passwords i bloqueig de dispositius, saber on és el nostre dispositiu si ens el roben, fer-ne còpies de seguretat i saber fer-les bé, xifratge, navegació segura, entre molts altres temes.

L’activitat s’adreça a usuaris mig i a persones sensibles al tema, sigui quin sigui el seu nivell de coneixement en aquest àmbit, que vulguin saber una mica més sobre com protegir les seves comunicacions i dades personals. I, en general, a tothom qui vulgui compartir els seus coneixements amb altres usuaris que no dominen tant el tema. L’objectiu és difondre i divulgar aquestes eines i procediments al públic en general, sobretot d’àmbit no tècnic.

Què cal portar de casa?
Els assistents hauran de fer una còpia de seguretat abans de venir i portar el seu ordinador/dispositiu actualitzat amb la darrera versió del sistema operatiu. També actualitzat el Firefox i el Thunderbird i carregador, cables, una memòria USBbuida (no importa la capacitat) i bon humor.

Citilab
Plaça Can Suris s/n
Cornella De Llobregat, Barcelona 08940
Spain
T.+34 93 551 06 60

Si esteu interessats podeu gestional la inscripció en aquest enllaç.

Salut i seguretat!

EBDLN_Citilab-Crytoparty

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari