Curs intensiu de Tipografia Digital amb Juanra Pastor (Wete)

Arriba l’estiu i arriben els cursos, workshops… Avui us porto la informació d’un Curs intensiu de Tipografia Digital que podreu gaudir durant el mes de juliol a l’Escola d’Estiu d’Idep Barcelona.

La tipografia és un dels elements claus del Disseny Gràfic: la creació de les nostres pròpies fonts ens ajuda a diferenciar-nos i ens dóna un valor afegit com a dissenyadors. En aquest curs intensiu es busca estimular l’estudiant a crear les seves pròpies fonts o sistemes tipogràfics per tal de no dependre del mercat existent per realitzar els seus dissenys.

El workshop es centrarà en la creació i desenvolupament d’una tipografia, des de la conceptualització fins a la generació de l’arxiu final, a més de introduir-nos al món de les Opentype Features (eina indispensable per aprofitar les oportunitats dels arxius OpenType) i Python.

Paral·lelament a l’exercici pràctic principal, analitzarem diversos projectes en els quals la tipografia i el seu disseny juguen un paper fonamental i revisarem antecedents històrics que puguin donar suport els nostres coneixements sobre tipografia. L’objectiu és el d’incorporar el disseny de tipus a la nostra vida professional com una eina útil i diferenciadora.

Impartit per Juanra Pastor (Wete)
Tipògraf i dissenyador gràfic , fundador de l’estudi Wete i Ultra Types.

Durada: 35 hores lectives ( 10 sessions de 3 hores i mitja )
Horari: de dilluns a divendres , de 10:30 a 14:00 h .
Dates: del 30 de juny al 11 de Juliol del 2014 ( dues setmanes )
Preu: 540 €

Més informació a www.idep.es

Salut i tipografia!

EBDLN-tipografia-digital-Wete-2014

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari