Darreres places pel taller Robot Design al Citilab

Ja tornem a ser. Aquest diojus comença la nova edició del Robot Design, taller que imparteixo al Citilab de Cornellà i pel que encara queda alguna plaça disponible. Si teniu fills d’entre 8 i 12 anys i els hi agradaria tenir un primer contacte amb el món del disseny, aquest curs els agradarà.

Durant 4 sessions aprofitem per personalitzar un robot, amb els que es treballa al Citilab tota la branca d’arduino, i per descobrir els alguns conceptes bàsics del món del disseny gràfic. Els fills del amics també poden assistir, eh!

Vols aprendre a personalitzar un robot? Citilab obre una nova formació de disseny gràfic aplicat el proper dijous 5 de feber entre 18 i 19.30 hores. La formació finalitzarà el proper 26 de febrer. En total, 4 sessions.
El curs de “Personalització d’un robot a través del disseny gràfic” és una porta a la creativitat per a nens d’entre 8 i 12 anys. Al Citilab volem facilitar un primer contacte amb les tècniques que permeten anar més enllà dels convencionalismes, construir noves imatges i noves formes de treballar.
Els participants dissenyaran i aplicaran una proposta visual identificadora per a un robot, aprendran a expressar la seva creativitat de manera individual o en grup.
El robot serà un retallable que hauran de muntar quan acabi el curs. Per aconseguir-ho, tindran les eines necessàries per tal de despertar-los la curiositat pel món de les formes i els colors, així com mostrar-los les diferents tècniques i llenguatges, i motivar-los a cercar, investigar, trobar, inventar, reinventar…en definitiva: descobrir per aprendre.
Taller adreçat a nens entre 8 i 12 anys
Preu: 40€
Si voleu fer la inscripció podeu enviar un correu a: inscripció@citilab.eu o trucant al telèfon 93 551 06 60.
Salut i animeu-vos!

EBDLN-CITILAB-ROBOTDESIGN-2015

[vimeo]http://vimeo.com/105978534[/vimeo]

Vídeo de la primera edició.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari