Design is Future 2016 explorarà nous enfocaments sobre el disseny!

Quines són les noves funcions dels dissenyadors? Quin és l’impacte del disseny a les empreses? Com ajuda el disseny a construir un món millor? Aquestes són algunes de les preguntes que es respondran a la segona edició del ‘Design is Future Congresstival’, un esdeveniment que explorarà nous enfocaments sobre el disseny des de la perspectiva de la professió, l’empresa i la societat.

La Barcelona Design Week 2016 presenta la 2a edició del Design is Future congresstival, una nova oportunitat per participar en un punt de trobada en què empreses, organitzacions i professionals d’àmbit nacional i internacional compartiran casos d’èxit, experiències sobre innovació a través del disseny i nous processos i metodologies de treball que marquen el futur del sector.

Del 6 al 8 de juny, quinze ponents de reconegut prestigi guiaran els assistents en un viatge que recorrerà tres àrees temàtiques per tal d’analitzar el disseny des de tres punts de vista: la professió, l’empresa i la societat. En les cinc conferències de cadascun dels blocs s’exposaran bones pràctiques i experiències d’interès d’arreu del món; els nous rols dels dissenyadors; exemples de nous professionals del disseny que certifiquen la utilitat del disseny per dinamitzar i fer créixer les empreses i, finalment, com el disseny ajuda a millorar la societat i la nostra qualitat de vida.

Design is Future 2016, creat i organitzat per BCD Barcelona Centre de Disseny i l’estudi toormix amb l’objectiu de potenciar el valor economic i social del disseny, combina conferències, tallers temàtics i activitats de networking per tal de crear un espai de debat i intercanvi de coneixement que ens ajudi a definir el futur del disseny.

+info a: Design is Future congresstival

Salut i futur!

EBDLN-design-is-future-2016-1

EBDLN-design-is-future-2016-2

EBDLN-design-is-future-2016-3

EBDLN-design-is-future-2016-4

EBDLN-design-is-future-2016-5

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari