Disseny per necessitat | La tipografia del carrer

Acaba d’arribar a les meves mans aquest projecte, Disseny per necessitat | La tipografia del carrer. Un projecte/causa sense ànim de lucre que em resulta molt interessant. Doneu-li una ullada i valoreu vosaltres mateixos si ho és o no:

:: DISSENY PER NECESSITAT
És un projecte que va néixer el 2012 per homenatjar tot l’art quotidià i inesperat que abarrota els carrers. Tots aquests cartells que buscaven ulls, aquestes paraules que cridaven necessitat… han trobat una llar.

:: NO ÉS NOMÉS UNA TIPOGRAFIA
La tipografia del carrer són 50 històries de necessitat unides en una col·lecció de lletres que donarà un toc humà als teus projectes. Oblida aquestes tipografies perfectes, pulcres; la crua realitat és el teu bitllet de viatge al cor de la gent.

:: NO ÉS NOMÉS UN LLIBRE
És un àlbum familiar, un recordatori de les inquietuds de l’ésser humà. La forma més prehistòrica de disseny reunida en una exposició tan sincera com el carrer.

:: ÉS UNA ABRAÇADA SIMBÒLICA
La lletra de les teves contemporanis ara pot ser el teu lletra. La tipografia que feia el carrer ja té un sostre on dormir.

Aquest projecte és una iniciativa de Grantipo, un estudi de disseny ubicat a Madrid, especialitzat en Branding & Packaging.

Pots descarregar la tipografia gratis a:  http://disenopornecesidad.com/ 

Salut i disseny!

EBDLN-La-tipografia-de-la-calle-1

EBDLN-La-tipografia-de-la-calle-2

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari