El 19/11/13 iniciem el curs ‘Robot Design’ al Citilab per a nens entre 8 i 12 anys

Si teniu canalla que tingui entre 8 i 12 anys i els hi agradaria tenir un primer contacte amb el món del disseny gràfic esteu de sort. El proper 19 de novembre al Citilab de Cornellà de Llobregat començarem a impartir el curs Robot Design, un curs al que els nois i noies aprendran a personalitzar un robot mitjançant les eines bàsiques del disseny gràfic.

Les incripcions estan obertes, així que, envieu un email a inscripció@citilab.eu si voleu apuntar als vostres fills o si voleu preguntar quelcom.

Tots els dimarts, entre els dies 19 de novembre i 10 de decembre, de les 17,30 i les 19h farem un curs de disseny gràfic aplicat. El curs de “Personalització d’un robot a través del disseny gràfic” serà una porta a la creativitat per a nens d’entre 8 i 12 anys. Al Citilab volem facilitar un primer contacte amb les técniques que permeten anar més enllà dels convencionalismes, construir noves imatges i conèixer noves formes de treballar.

Els participants dissenyaran i aplicaran una proposta visual identificadora per a un robot, aprendran a expressar la seva creativitat de manera individual o en grup. El robot serà un retallable que hauran de muntar quan acabi el curs. Per aconseguir-ho tindran les eines necessàries per tal de despertar-los la curiositat pel món de les formes i els colors, així com mostrar-los les diferents tècniques i llenguatges, i motivar-los a cercar, investigar, trobar, inventar, reinventar… descobrir per aprendre.

Públic objectiu: nens entre 8 i 12 anys

Curs i horaris:  4 sessions de 1,5 h. els dimarts entre el 19 de novembre i el 10 de decembre.

Preu: 40€

Més informació a l’agenda del Citilab.

Salut i disseny gràfic!

EBDLN-CITILAB-CURS CARTELL

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari