El responsable de ‘La Immaculada’ és Òscar Guayabero

D’entre les activitats que s’han organitzat al voltant del festival, destaca l’exposició ‘La Immaculada‘, que podrà visitar-se al Centre d’Art Contemporani La Sala entre el 26 d’octubre i el 15 de gener.
Es tracta d’una mostra amb obres de 38 dissenyadors diferents dedicada a les màcules, les proves d’impressió que s’utilitzen per estabilitzar les tintes i que en aquesta mostra donen peu a la creativitat i la interpretació de cada artista.

El responsable de ‘La Immaculada’ és Òscar Guayabero, un dissenyador especialitzat en l’organització d’exposicions i en l’edició de llibres.

La intenció és donar una quarantena de màcules a diferents dissenyadors gràfics o estudis -tant consolidats com emergents- “perquè les interpretin i ells composin les seves obres”, ha dit Raúl Ramos, organitzador del festival. A més, es donarà l’oportunitat als alumnes de segon de Gràfica de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Vilanova perquè creïn una gran màcula de 50 metres quadrats per complementar l’exposició.

Salut i Immaculada!

         

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari