“Tatuar em va canviar la vida” (Nouvelle Rita)

Avui us parlaré de l’artista Nouvelle Rita. Afirma que “tatuar em va canviar la vida” i treballa al Big Boys Tattoo a Lisboa. El seu estil es basa en les línies amb dissenys impressionants, minimalistes i, sobretot, molt detallats.

Fa servir una cmbianció entre línies gruixudes i fines per emfatitzar el disseny sense l’ús de blocs de color o els tan coneguts i “complicats” ombrejats. El color que predomina als seus dissenys és el negre, però de vegades afegeix un toc de color generant un duotó que canvia notablement el resultat.

He començat al món del tatuatge fa dos anys, a l’octubre de 2013. Mai havia pensat en fer això abans, però ara no em veig fent una altra cosa. Jo estava en un moment complicat de la meva vida i, en realitat, sento que el tatuatge va arribar a mi com una salvació.

Abans que comencés al món del tatuatge, mai vaig fer aquest estil de dibuix. Al principi, jo volia fer tatuatges amb moltes línies. Em vaig acabar adonant que això era una cosa nova que realment no necessita res més que treballar, així que vaig concentrar tota la meva energia en això. El que intento fer és tenir un objecte central molt perceptible (que es pot llegir immediatament quan es mira a), però que quan es mira de prop es troba una gran quantitat de detalls que no havia notat abans.

Jo només faig servir la línia la major part del temps, així que intento donar tot el volum i les ombres a través de la variació en el gruix, escassetat, i la direcció de les línies. Per a mi, és un procés molt intuïtiu. Jo treball principalment amb tinta negre, però de vegades també faig part d’un disseny en un altre color (vermell o blau). En certs tatuatges, el color ajuda a donar un sentit diferent a la peça, a una línia, o ajuda a desembolicar els elements, si hi ha dos superposades que, si tots dos eren negre, perdrien la seva llegibilitat.

M’agrada més fer objectes orgànics, especialment els animals. Em sento increïblement afortunada de que el món del tatuatge va trobar el seu camí a la vida. Cada dia tinc l’oportunitat de fer el que estimo i, encara millor, em poso a fer feliç a una altra persona amb el meu treball.

+info a: https://www.instagram.com/nouvellerita/

Salut i canvis!

EBDLN-Nouvelle Rita-Tattoo

Via boredpanda.com.

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.