El totebag de “El sonido de las montañas al revés”

Fa un parell d’anys vaig tenir la sort de tenir de veïna a Eva Rosa, una noia que treballa a Ràdio Gavà. A Eva li agrada molt la música, en especial la pop independent espanyola i aquest passat decembre va fer 10 anys el seu programa de ràdio, El sonido de las montañas al revés. El nom ja m’enamora només d’imaginar-me com deu ser aquest so.

Per celebrar aquests 10 anys han dissenyat i posat a la venda una bossa de mà fantàstica. Aprofiteu que en la tirada és molt limitada i no en queden gaires. Ah, i que siguin 10 anys més Eva!!

Al desembre de 2014 El sonido de las montañas al revés, el programa dedicat a la música pop independent espanyola que realitzo a Ràdio Gavà, feia 10 anys. Amb aquesta excusa hem posat a la venda unes totebags dissenyades per Edu J. Montoya, antic cantant de Los Rotos actualment a Tú no existes a qui també admirem per la seva feina com a il·lustrador. Ell diu haver-se inspirat en la portada de Harvest de Neil Young i en l’icònic disseny del disc Super 8 de Los Planetas.

Hem fet una tirada molt limitada de bosses per als seguidors del programa i aquells que busquin una tote amb un disseny bonic i original, amb una bona qualitat que resisteixi el pes dels vinils, les tovalloles de la platja o els rentats. Les podeu trobar a la botiga de roba Ada Barcelona, a la tenda de discos Ultra-Local Records o directament contactant amb mi a sonidosdelreves@hotmail.com o a les xarxes socials.

Salut i sons!

EBDLN-El-sonido-de-las-montanas-al-reves-2

 

EBDLN-El-sonido-de-las-montanas-al-reves-1

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari