Escola Massana – Concurs 85è Aniversari

L’Escola Massana, Centre d’Art i Disseny ha posat en marxa el concurs següent adreçat només als seus alumnes:

CONCURS PER AL DISSENY DEL SÍMBOL COMMEMORATIU DEL 85è ANIVERSARI DE L’ESCOLA MASSANA.

1. L’objectiu de la convocatòria és crear el símbol commemoratiu del 85è aniversari de l’Escola Massana. El símbol encapçalarà la comunicació en tots els actes de la celebració que es durant a terme al llarg de l’any 2014 i el 2015.

2. El símbol ha d’incloure la següent informació: 85è aniversari. S’ha de tenir en compte que aquest nou símbol ha de conviure amb el logotip de l’Escola. Si fos necessari, la proposta ha d’incloure una possible harmonització d’ambdós.

3. En aquest concurs hi poden concórrer tots els alumnes de l’escola, independentment dels estudis que hi hagin realitzat.

4. El projecte es presentarà sobre un plafó en format A4, amb el nom i les dades de contacte del concursant al dors. El plafó inclourà la proposta a color, així com en blanc i negre, i també una prova de reducció (15 x 15 mm).

5. El guanyador rebrà un lot de productes de belles arts de Piera.

6. El treball premiat passarà a ser propietat de l’Escola Massana, que es reserva els drets, amb caràcter d’exclusivitat de reproducció, distribució i exhibició, així com la producció de possibles objectes promocionals, la distribució dels quals es farà sense ànim de lucre.

7. El guanyador es compromet a realitzar les adaptacions necessàries del seu disseny en funció dels criteris i de les necessitats comunicatives de la campanya promocional de l’aniversari.

8. El jurat estarà format per representants de la comissió organitzadora dels actes de l’aniversari i presidit per Gemma Amat, Directora de l’Escola Massana.

9. Per a qualsevol consulta sobre aquestes bases podeu adreçar-vos a la coordinació de comunicació de l’escola. Correu: comunicacio@escolamassana.cat

10. El termini d’admissió dels originals finalitzarà a les 9 hores del dia 15 de Novembre de 2013. Els treballs s’hauran de lliurar al despatx de Cultural.

11. La decisió del jurat es publicarà en el web de l’escola i el lliurament del premi es farà durant els actes de l’aniversari.

12. La participació al concurs implica automàticament l’acceptació total d’aquestes bases. 13. El premi es pot declarar desert.

Més informació a Escola Massana.

Salut i sort!

EBDLN-Concurs-Massana-85Anys

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , ,

Deixa un comentari