Estem d’enhorabona: Nou carnet i certificat de col·legiació

Amb motiu del desè aniversari, hem comptat amb la participació del mestre Enric Huguet en el disseny del cartell, del carnet i del certificat dels col·legiats. És una obra que exalta l’harmonia i la poesia.

Tant el cartell, com el certificat del 2015, com el carnet col·legial han requerit un procés d’elaboració minuciós en el qual s’ha combinat el vessant digital amb  l’artesanal, la impressió convencional amb la digital. Els ajustos de composició, el calibratge dels colors, les proves de tintes i materials… han estat  fets entot moment sota la constant supervisió  de l’administració del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya, i especialment de Francesc Morera, secretari dela Junta de Govern, i molt més discretament de Jesús Del Hoyo, degà.

Cada col·legiat/ada tindrà el seu certificat amb la inscripció manual del seu nom i  número cal·ligrafiats  pel mestre Huguet, una peça única, un obsequi d’aniversari molt especial. El carnet i el certificat els rebran en el transcurs del mes de juny. El pòster està a disposició dels col·legiats a la seu del Col·legi.

En aquests anys hem fet prou quilòmetres: hem anat i “actuat” a Tarragona, Lleida, Girona, Manresa, Reus, Cornellà de Llobregat, Olot, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Tàrrega, l’Hospitalet, Terrassa, Tossa de Mar, Rubí, Calella, la Seu d’Urgell, la Pobla de Segur, Sabadell, Valladolid, Alacant, Bilbao, Madrid… i a Barcelona, també. I més!

Ja tinc ganes de rebre el meu per poder presumir de professió, pertinença i defensa activa del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya.

Cada dia som més. Per molts més anys de disciplina!

Salut i col·legi!

EBDLN-carnet-10-anys-disseny-1

EBDLN-carnet-10-anys-disseny-2

SUBSCRIU-TE

Rep les actualitzacions del blog al teu correu:

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Deixa un comentari